Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Τα νέα μας
ΤΟ ΝΟ1 ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΤΖΙΛΙΑΝ ΦΛΙΝ «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΦΙΝΤΣΕΡ
Στις ελληνικές αίθουσες από τις 2 Οκτωβρίου και στις «Νύχτες Πρεμιέρας», αμέσως μετά την τελετή λήξης, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ
Με το βλέμμα όλου του κόσμου στραμμένο στις ανασκαφές της Αμφίπολης, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προτείνουν το ιστορικό μυθιστόρημα του βραβευμένου με Goncourt γάλλου συγγραφέα Λοράν Γκοντέ με τίτλο Η στερνή του συνοδεία.
«ΤΟ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Το Travel Plan και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας καλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στο πολυπολιτισμικό Πέρα με ξεναγό τη συγγραφέα Ιώ Τσοκώνα και το ομώνυμο βιβλίο της.
ΝΕΟ PORTAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
www.metaixmio-education.gr: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
500 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα εγγραφούν πρώτοι στο εκπαιδευτικό μας portal (www.metaixmio-education.gr) έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 θα κερδίσουν ένα βοήθημα της ειδικότητάς τους.
Πολυχώρος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους.
Οξυγόνο
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
Σεμινάρια για ενηλίκους, ημερίδες και εργαστήρια, εκδηλώσεις με πολλά βιβλία, βραδιές μυστηρίου, σχολή γονέων, πρωτότυπα εργαστήρια για παιδιά και για νέους, Λέσχες Ανάγνωσης και πολλές ακόμα εκπλήξεις μάς περιμένουν στο ΟΞΥΓΟΝΟ αυτό το φθινόπωρο.
Πείτε μας τη γνώμη σας.
Οι εκδηλώσεις μας

Η Βάσια Τζανακάρη μάς δίνει ραντεβού στο Public Συντάγματος, όπου παρουσιάζει τη νέα της συλλογή διηγημάτων Η καρέκλα του κυρίου Έκτορα, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου.

Η Πασχαλία Τραυλού παρουσιάζει το νέο της μυθιστόρημα Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στον ΙΑΝΟ Αθήνας.

Ο Βαγγέλης Κούτας παρουσιάζει το μυθιστόρημά του Αετοί και Λύκοι, στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στο ΟΞΥΓΟΝΟ.
Δείτε περισσότερα…
Δείτε περισσότερα…
Νέες κυκλοφορίες
Αναστασία Καλλιοντζή

ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΑΕΙ
Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Τι θα μπορούσε να συμβεί όταν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, μεγαλειώδεις μέσα στην ανθρώπινη φύση τους, βρίσκονται άθελά τους μπλεγμένοι στα δίχτυα μιας εξαιρετικά επικίνδυνης συνωμοσίας που απειλεί να εξαλείψει καθετί καλό και αγαθό;
Η ελπίδα και η πίστη στην καλοσύνη της ανθρώπινης ψυχής νικά εμπόδια ανυπέρβλητα. Κι αν το τέλος δεν είναι παραμυθένιο, η ίδια η ζωή είναι ένα θαύμα…
Στάθης Κουτσούνης

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ο έρωτας, η φύση, οι επιθυμίες και οι ενοχές, η ακμή και η φθορά μέσα από την αέναη εναλλαγή των εποχών και τις μεταμορφώσεις του σώματος. Το σώμα σαν ένα ποτάμι που ρέει διαρκώς, που χύνεται ορμητικό στον ωκεανό της ματαιότητας, για να το ρουφήξει γρήγορα το υπόγειο πηγάδι της ανυπαρξίας. Στην έκτη ποιητική συλλογή του, ο Στάθης Κουτσούνης φωτογραφίζει Στιγμιότυπα του σώματος. Σ’ έναν αγώνα με βέβαιο νικητή• ποιον όμως;
J. M. Coetzee

ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Όταν ο φωτογράφος Πολ Ρέιμεντ χάνει το πόδι του ύστερα από ένα ατύχημα με το ποδήλατό του, βλέπει τη μοναχική του ζωή να αλλάζει οριστικά. Επιστρέφει στο εργένικο διαμέρισμά του και αρνείται σθεναρά τη λύση της πρόθεσης, αλλά ταυτόχρονα τον ενοχλεί πολύ το ότι ξαφνικά είναι υποχρεωμένος να εξαρτάται από τους άλλους. Ο αγώνας που καλείται να δώσει σε διάφορα επίπεδα για να αποδείξει την ανθρωπιά του καταγράφεται με τον απόλυτο και ασυμβίβαστο τρόπο του Coetzee και το αποτέλεσμα είναι μια βαθύτατα συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τον έρωτα και τη θνητότητα.
Arnaldur Indridason

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Ένας σκελετός βρίσκεται μισοθαμμένος στον πυθμένα μιας αποστραγγισμένης λίμνης. Τα οστά είναι δεμένα σε έναν παλιό ρωσικό ραδιοπομπό. Μπορεί, άραγε, αυτό το στοιχείο να οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας του θύματος και του δολοφόνου; Καθώς πυκνώνει το μυστήριο, σε αυτή την τρίτη περιπέτεια του επιθεωρητή Έτλεντουρ, αυτός και η ομάδα του καλούνται να ξετυλίξουν το νήμα μιας ιστορίας διεθνούς κατασκοπείας, φόνου και προδοσίας.
Dr Jessamy Hibberd
Jo Usmar

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ

Μάθετε πώς να καταπολεμήσετε το στρες, να διώξετε το άγχος και να αυξήσετε την ενεργητικότητά σας, ώστε να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο και να αισθανθείτε ήρεμοι και ικανοποιημένοι.
Dr Jessamy Hibberd
Jo Usmar

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Μάθετε πώς να διώξετε την ανασφάλεια και να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να πετυχαίνετε όποιον στόχο κι αν θέτετε. Το βιβλίο αυτό θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να ενισχύσετε την πίστη στον εαυτό σας και να αναπτύξετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.
Best Sellers
Άλκη Ζέη
ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ ΦΑΜΠΕΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ

Νίκος Θέμελης
Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Πασχαλία Τραυλού
Η ΜΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΕΨΕ ΠΟΤΕ
Jo Nesbo
ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Ιπποκράτους 118, 11472 – Αθήνα / Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθήνα / Τ. 211 300 3500 / F. 211 300 3562 / www.metaixmio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: