Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Απόγευμα Σαββάτου 27 του Σεπτέμβρη, στην πλατεία των Νέων Μουδανιών! Αν και ο καιρός δεν είχε τα κέφια του, μπορούμε να πούμε ότι έκανε ένα διάλειμμα για να γίνει η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Με την βοήθεια λοιπόν του καιρού, και με τη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε το πάρκο, η ΣΥΝΘΕΣΗ, αλλά και τα Μουδανιά γενικότερα αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με χορό και πολύ κέφι.
Μικροί και μεγάλοι απολαυσαν τους σπεσιαλίστες του Hip Hop και Break Dance: Andie, Bboy Greedy και Mike-P, την ομάδα Beast Mode και την ομάδα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο χορός, η μουσική, ΔΕΝ έχουν ηλικίες….
Ένα όμορφο πάρτι, κάτι το διαφορετικό για την πόλη των Μουδανιών που κράτησε πάνω από δυόμισι ώρες και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να χορέψουν και αυτοί μαζί με τους χορευτές που συμμετείχαν.

Όπως ήταν φυσικό, την εκδήλωση κάλυψε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με τρεις διασωστες πλήρως εξοπλισμένους για καλό και κακό….
Όλα ήταν όμορφα με μοναδική ίσως παραφωνία την «συμμετοχή τμήματος» αδέσποτων σκυλιών, από τα πολλά που υπάρχουν στην πόλη των Μουδανιών, χωρίς να δίνει ΚΑΝΕΙΣ «αρμόδιος» σημασία.
ΙΣΩΣ να ενδιαφερθούν και να πάρουν μέτρα αφού τελειώσουν και εγκατασταθούν στα νέα τους γραφεία.

Να συγχαρούμε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, τον Ζαφείρη Φωτιάδη και τους δασκάλους χορού, τους χορευτές και χορεύτριες για το κέφι και το θέαμα που χάρισαν στον κόσμο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αλλά και ΟΛΟΥΣ όσους συμμετείχαν σαν απλοί θεατές, οι οποίοι αργότερα δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στον χορό, μικρούς και μεγάλους!
Περιμένουμε την επόμενη εκδήλωση από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: