Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Εξερευνήστε τη Σκανδιναβία και τα μυστήριά της!
Ταξιδέψτε με το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ταξιδιωτικό γραφείο NORDIX στη Στοκχόλμη και στο Όσλο!
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα πενταήμερο ταξίδι!
Όσοι δεν έχει ακόμη συμμετάσχει, βιαστείτε! Ο διαγωνισμός λήγει σε λίγες μέρες.
Έως τις 30 Ιανουαρίου μπορείτε να στείλετε τις απαντήσεις και τη συμμετοχή σας.
Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.
Πόσα ξέρετε για τα σκοτεινά μονοπάτια του ανθρώπινου νου; Για όσα οδηγούν με ψυχρή ακρίβεια πέρα από τη λογική; Γνωρίστε τους σημαντικότερους συγγραφείς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και τα βιβλία τους και πάρτε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα μαγευτικό πενταήμερο ταξίδι για δύο άτομα (αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή) στη Στοκχόλμη και στο Όσλο.
Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσετε με Σωστό ή Λάθος σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα νέα μας βιβλία της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε τουλάχιστον τέσσερις σωστές απαντήσεις. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2013.
Δείτε ΕΔΩ τις ερωτήσεις του διαγωνισμού.
Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού και για να απαντήσετε στις ερωτήσεις. Μην αργείτε! Μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει στη μαγική Σκανδιναβία και στα μυστηριώδη φιόρδ της. Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν βιβλία της σκανδιναβικής αστυνομικής μας σειράς δικής τους επιλογής αξίας 200 και 100 € αντίστοιχα.
Τα βιβλία που σχετίζονται με τον διαγωνισμό είναι:
1. Ο χιονάνθρωπος του Jo Nesbo
2. Βουβή κραυγή της Karin Fossum
3. Σε ζωντανή μετάδοση της Camilla Lackberg
4. Studio sex της Liza Marklund
5. Λευκή νύχτα της Asa Larsson
6. Αντίλαλοι νεκρών του Johan Theorin
7. Τα μπλουζ της Ευρώπης του Arne Dahl
8. Η σιωπή του τάφου του Arnaldur Indridason
Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στον δικτυακό μας τόπο την 1η Φεβρουαρίου 2013. Το ταξίδι είναι ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου NORDIX (Κολοκοτρώνη 60, τηλ. 210 3255235, www.nordix.gr). Αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε ΕΔΩ. Για να δείτε τους όρους του διαγωνισμού και για να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού πρέπει πρώτα να έχετε κάνει είσοδο στο site μας.
Το Ταξιδιωτικό Γραφείο Nordic Experts LTD, Nordix Journeys & Experiences δημιουργήθηκε το 2000 από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών του χώρου οργάνωσης ταξιδιών και εκδηλώσεων, με παρουσία στον χώρο από το 1980, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών! Με την πρόοδο του χρόνου εντάχθηκαν στην ομάδα νέοι και φιλόδοξοι συνεργάτες, και όλοι μαζί, χάρη στην αφοσίωση και γνώση του αντικειμένου, πέτυχαν, μεταξύ άλλων, την άτυπη αποκλειστικότητα - ειδικότητα σε προορισμούς όπως η Σκανδιναβία, η Βαλτική και η Αρκτική, που κατέστησε τη Nordix, Journeys & Experiences πρωτοπόρο οργάνωσης και ποιότητας.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνεχίζουν και τη νέα χρονιά τη σειρά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας εμπλουτίζοντάς τη με δυνατούς τίτλους από κορυφαία ονόματα του παγωμένου Βορρά. Μόλις κυκλοφόρησε ο Κοκκινολαίμης, ένα καλογραμμένο και πολυεπίπεδο θρίλερ, από τον βασιλιά του σκανδιναβικού αστυνομικού Jo Nesbo, στο οποίο θα διαβάσετε πώς ο Χάρι Χόλε έγινε επιθεωρητής.
Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν: 1. Η λεοπάρδαλη του Νορβηγού Jo Nesbo, 2. Το παιδί από τη Γερμανία της Σουηδέζας Camilla Lackberg, 3. Ο ανδαλουσιανός φίλος του Σουηδού Alexander Soderberg, 4. Ανεπιθύμητο της Σουηδέζας Kristina Ohlsson, 5. Το σημείο του Μπόρκμαν του Σουηδού Hakan Nesser.

Δεν υπάρχουν σχόλια: