Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

TAPE FIVE (ElectroSwing from Germany) & THE SPEAKEASIES SWING BAND this Saturday!!!

Principal New Logo2
Principal Ltd. presents:
TAPE FIVE
LIVE FOR THE FIRST TIME IN TOWN THE SWING PATROL FROM GERMANY
THE SPEAKEASIES SWING BAND
SWING, ELECTRO SWING, NUJAZZ, ELECTRO AND MORE…
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 . Principal Club Theater
Το πολυπολιτισμικό έργο που εμπνεύστηκε ο παραγωγός και τραγουδοποιός Martin Strathausen και του έδωσε πνοή με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής ομάδας διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών. Μέσα από δισκογραφικά συμβόλαια που ξεκινούν από την Αμερική και καταλήγουν στην Ασία, οι Tape Five μετρούν πλέον περισσότερες από 120 συμμετοχές σε μουσικά compilations ανά τον κόσμο.
Ξεκινώντας με τις συνομιλίες του κλαρινέτου και της τρομπέτας, δοσμένες με μια Οσκαρική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τους Louis Armstrong, Gene Krupa, Josephine Baker, Benny Goodman  και καταλήγοντας σε ένα ατελείωτο Electro-swing party υψηλών προδιαγραφών.
Το πρώτο μέρος του τρίτου άλμπουμ των
Tape Five με τίτλο "Tonight Josephine ! " είναι ένα ακόμη ρετρό - αφιέρωμα σε διάφορες πτυχές της Χρυσής μουσικής εποχής των 20’s. Μοιάζει με μια εναλλακτική προσέγγιση μιας παλιάς, ποιοτικής ασπρόμαυρης ταινίας. Τα τραγούδια των Brenda Boykin, Iain Mackenzie, Henrik Wagner και Yuliet Topaz παρουσιάζονται με μία τελείως διαφορετική και σύγχρονη εκδοχή, που μας φέρνει πίσω σε εκείνον τον παλιό και αγαπημένο ήχο. Ένα μουσικό κοκτέιλ εμπλουτισμένο από διασκευές σε τραγούδια ύφους Far Far Away”, μέχρι τις πιο σύγχρονες προτάσεις του  "Charleston House" και του  "Bad Boy Good Man".
Στο δεύτερο μέρος του δίσκου, ταξιδεύουμε πίσω στο παρόν με πιο χαλαρούς Jazz ήχους, δοσμένους με ένα μοναδικό τρόπο από τον  Iain Mackenzie, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το BBC του Λονδίνου ως ένας από τους πλέον σημαντικούς  Jazz ερμηνευτές. Ακούμε αγαπημένα remixes των 80’s παιγμένα με τον ιδιαίτερο electro -swing τρόπο που έχει κάνει τους Tape Five μοναδικούς και καταλήγουμε στον ηχητικό υπνωτισμό που προκαλεί ο balkan ήχος του κλαρινέτου στο “Alcazar”.
Την ίδια βραδιά οι
Speakeasies Swing Band θα εμφανιστούν πριν τους Tape Five για να ολοκληρώσουν αυτό το ραντεβού, ένα ραντεβού με μια υπόσχεση για ένα εξωτικό Lounge party, γεμάτο με τη ζωντάνια της Swing, την αισθητική της Jazz, και τη δυναμική του Electro για χορό, χορό, χορό...
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00
Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR - Τel: 2310.428088
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 12€, Ταμείο 15€
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Stereodisc, Public, Seven Spots, Viva.gr, & 11876
Παραγωγή: Principal Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια: