Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΑΝΙΑ 2013

Παρουσιάστηκε σε συνεντευξη τύπου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΧΑΝΙΑ 2013.
Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη ανέφερε :
"Ξεκινούν την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, με συναυλία που είναι με ελεύθερη είσοδο, όπου φέτος καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν στους περίλαμπρους δρόμους της δημιουργίας και του πολιτισμού και θα μας δώσουν νέα ερεθίσματα.
Μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του νέου Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ προχώρησε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες εργασίες και παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί η θέαση και γενικότερα η χρήση του θεάτρου.
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ συνεχίζοντας την κοινωνικής της πολιτική θα δώσει τη δυνατότητα σε ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες διαθέτοντας δωρεάν εισιτήρια σε όλα τα θεάματα που έχουν είσοδο, ενώ παράλληλα διοργανώνουμε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ στηρίζουμε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Για πρώτη φορά σε συνεργασία με ομάδες και σχολές χορού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, θα πραγματοποιήσουμε 3 βραδιές χορού στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.
Με τη συνεργασία με τους φορείς πολιτισμού αναδεικνύουμε το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και προβάλλουμε τις δημιουργίες όλων όσων δίνουν το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και κυρίως των παιδιών, δίνοντας παράλληλα το ερέθισμα να συνεχίσουν τη δημιουργική προσφορά τους. Γιατί ο Πολιτισμός και η παράδοση είναι ο στυλοβάτης της κοινωνίας."
Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ κ. Νίκος Βλαζάκης αναφέρθηκε στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ :
"Το κινηματοθέατρο, που και φέτος έγιναν επιπλέον εργασίες βελτίωσης του χώρου για την καλύτερη χρήση του από καλλιτεχνικά σχήματα και κοινό, είναι έτοιμο να δεχθεί το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο. Αυτό το καλοκαίρι κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τις προβολές στο Κινηματοθέατρο ΚΗΠΟΣ, αποφασίσαμε την μείωση του εισιτηρίου της γενικής εισόδου από 7 € σε 5 € όλες τις μέρες τις εβδομάδας και να παρέχουμε δωρεάν εισιτήρια σε :
o Ανέργους με κάρτα ανεργίας
o ΑΜΕΑ (με επίδειξη της κάρτας)
o Κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ)
o Παιδιά κάτω των 15 ετών
o Ενήλικες άνω των 65 ετών"
Οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου ξεκινούν με συναυλία, που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με το Μάνο Μαλαξιανάκη και την ορχήστρα του, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, ώρα 21.00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείται να το δειτε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: