Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΠΩΛΕΙΟ: Δελτίο Καιρού

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζει το "Κοινωνικό Θεατροπωλείο" με το «Δελτίο Καιρού», αναλόγιο με ποιήματα της Φανής Αθανασιάδου από την ομότιτλη ποιητική συλλογή της, που θα παρουσιαστούν σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Ματζίρη στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 14/05/13, στις 19.00.
Το ΚΘΒΕ ήρθε σε επαφή με τη Φανή Αθανασιάδου μέσα από το «Θέατρο Κατ’ Οίκων». Η ίδια ασχολείται με την ποίηση, την λογοτεχνία και το θέατρο. Έχει εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές: «Επιλογές» (1986), «Φωτεινές ανταύγειες και νυχτερινοί φόβοι της μοναξιάς» (1987), «Εκ των έσω» (1996) & «Δελτίο καιρού» (2010), ενώ ασχολείται ενεργά με τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και τα θέματα κοινωνικού ρατσισμού.
Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία διατίθενται σε κοινωνικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα, το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, συνεχίζει τη συνεργασία του με τους ακόλουθους Οργανισμούς και ιδρύματα: «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», «Παπάφειο Ίδρυμα» & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».
Διαβάστε περισσότερα, ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για οτιδήποτε νεότερο και γράψτε μας τα σχόλιά σας, στο facebook event για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: