Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

FLORAL

Πέμπτη 4 Απριλίου, 20:00
Dj set Le Hunchback
Την Πεμπτη 4 Απριλίου ο Bill Hunchback θα υποδεχτεί την ξεγνοιασιά της ¶νοιξης με μουσικές επιλογές από το hard bop στο rockabilly, την dirty country και τα blues. Με περάσματα απ' την Καραϊβική και την Χαβάη για καρύδες και κοκτέιλς.
Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 5 Απριλίου, 22:00
Live Τhe Speakeasies Swing Band Live
Οι The Speakeasies' Swing Band δημιουργήθηκαν το 2009 στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη σε συναυλιακούς χώρους, μπαράκια, φεστιβάλ, αλλά και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Τον Μάρτιο του 2011 γράφουν το πρώτο δικό τους κομμάτι «Bright Lights Late Nights», με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσικού βίντεο. Στο τέλος της ίδια χρονιάς επαναλαμβάνουν το ίδιο πείραμα με αποτέλεσμα ένα νέο βίντεο, το «Black Swamp Village» στο οποίο, εκτός των άλλων, συμμετέχουν και διεθνούς φήμης χορευτές. Έτσι, τον Ιούλιο του 2012 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, «Bathtub Gin».
Είσοδος: 6¤
Σάββατο 6 Απριλίου, 22:00
Live Mode Plagal Live
Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς.
Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό το χιούμορ και το κέφι τους έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και ένα μοναδικά αναγνωρίσιμο ήχο.
Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), Θοδωρής Ρέλλος (σαξόφωνο soprano-alto, τραγούδι), Αντώνης Μαράτος (μπάσο),Τάκης Κανέλλος (τύμπανα, τραγούδι), Florian Mikuta (πλήκτρα).
Είσοδος: 5
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: