Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

Βραδιά Κλασικού Χορού

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 20:00
classic danceΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 20.00, θα πραγματοποιηθεί Βραδιά Κλασικού Χορού.
Συμμετέχουν οι σχολές χορού :
Ήβης Χαϊδεμενάκη – Κιούπη, Κέντρο Κλασικού Μπαλλέτου και Μοντέρνου Χορού Νίνας Ηλιοπούλου – Πολιτάκη,Τσερασέλας Ντορομπάντσου – Γρηγοράκη, Ειρήνης Πατρουδάκη, Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού Βενιζελείου Ωδείου Χανίων Τατιάνια Ζούμπ, Σχολή Χορού «Positions» Άννας Κωστομούδη, Adagio Dance Studio Χριστίνας Κόρμπου.

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"

3ο Γενικό Λύκειο Χανίων - «Κρήτη μου όμορφο νησί»

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 12:00
3LYKdanceΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα : 12.00, το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Κρήτη μου όμορφο νησί» .

Η χορευτική ομάδα του σχολείου θα αποδώσει, με περίσσια λεβεντιά και χάρη, παραδοσιακούς χορούς(Συρτό, Μαλεβιζιώτη, Πεντοζάλι, Σούστα) αλλά και τραγούδια της Κρήτης. (Ριζίτικο και έντεχνο). Στόχος είναι να αναδειχθεί η ομορφιά της κρητικής μας παράδοσης, που χρόνια τώρα καλλιεργεί αισθήματα αγάπης και φιλίας στις καρδιές των ανθρώπων και να ευαισθητοποιήσει τα νέα παιδιά να φανούν
αντάξιοι συνεχιστές της.

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"
 

ΕΠΑΣ Χανίων - Παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 19:00
EPAS-DANCEΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2013" που διαοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας, Δυτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Φορείς Πολιτισμού, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα :19.00, η Επαγγελματική Σχολή Χανίων (ΕΠΑΣ Χανίων) θα πραουσιάσει παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς.
Η χορευτική ομάδα της ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή) Χανίων, του Εσπερινού ΕΠΑΛ & του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων. Οι χορευτές της ομάδας θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς (Συρτός, Μαλεβιζιώτης, Σούστα, Ρουμαθιανή Σούστα & Ρόδο).
Θα μας πλαισιώσουν οι μουσικοί:
Γιώργος Αναστασάκης (λύρα)
Κυριάκος Μπερτάκης (λαούτο)
Δημήτρης Καμηλάκης (κιθάρα)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ:
Η χορευτική ομάδα δημιουργήθηκε το 2011 από μαθητές της ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή) Χανίων, του Εσπερινού ΕΠΑΛ & του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων. Ο σκοπός της ομάδας είναι η διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς της Κρήτης, η διατήρηση και διάδοση των εθίμων και παραδόσεών της, η αναβίωση ηθογραφικών και λαογραφικών στοιχείων του νησιού.
Ο σκοπός αυτός επιδιώκεται προς το παρόν με την δημιουργία χορευτικού συγκροτήματος, που επιδίδεται στην εκμάθηση και προβολή
κρητικών χορών.
Τη διοργάνωση χορευτικών επιδείξεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων επιμελείται ο μαθητής του Τμήματος Β΄ Ηλεκτρολόγων, Χαιρετάκης Νίκος.

Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης"
 
 

Αποκριάτικο πάρτι στην Αγία Μαρίνα

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 17:00
agia marina partyΗ ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτυ την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, στο "Χαζήρειο" Πολιτιστικό Κέντρο στην Άνω Αγία Μαρίνα, ώρα 17.00. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τα καμώματα του κλόουν, θα χορέψουν στους ρυθμούς της αποκριάτικης μουσικής που θα επιλέξει dj, θα πάρουν δώρα και θα κεραστούν.

ΧΑΝΙΑ
 

Αποκριάτικο πάρτυ στο Βαρύπετρο

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 17:00
baripetro-partyΗ ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων διοργανώνει παιδικό αποκριάτικο πάρτυ το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στο Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρυπέτρου, ώρα 17.00. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τα καμώματα του κλόουν, θα χορέψουν στους ρυθμούς της αποκριάτικης μουσικής που θα επιλέξει dj, θα πάρουν δώρα και θα κεραστούν.

ΧΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: