Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Ιανουάριος 2013

Αγαπητοί μας αναγνώστες,
Καλή χρονιά με αισιοδοξία και πολλή όρεξη για διάβασμα και για δημιουργική απασχόληση!
Με πολλή χαρά σάς ενημερώνουμε για τις νέες κυκλοφορίες των βιβλίων μας και σας προτείνουμε τίτλους που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε.
Στην ξένη λογοτεχνία ο Ζιλμπέρ Σινουέ και η Τζοάν Χάρις θα συναρπάσουν το κοινό τους με τα νέα τους βιβλία, ενώ ο Μαρκ Λεβί, ο συγγραφέας που κέρδισε το γαλλικό αναγνωστικό κοινό την τελευταία δεκαετία, επανέρχεται στην Ελλάδα με το νέο του βιβλίο, που αναδίδει το μεθυστικό ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ, αφού κατέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και τιμήθηκε με το βραβείο Booker, μεταφέρθηκε στην κινηματογραφική οθόνη και συμμετέχει στις περισσότερες κύριες κατηγορίες υποψηφιοτήτων για τα φετινά Όσκαρ! Μη χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε ένα διαχρονικό αλληγορικό ανάγνωσμα που θα σας μαγέψει!
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο προσωπικός μας στόχος για τη νέα χρονιά; Να βρούμε ξανά τον εαυτό μας, να τον επαναπροσδιορίσουμε. Οι ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας για δημιουργικότητα και δραστηριοποίηση θα ετοιμάσουν το έδαφος για να αποκτήσουμε γαλήνη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση, να προβούμε στις επιλογές εκείνες που σταδιακά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.
Το βιβλίο ΒΡΕΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ είναι ο χάρτης που θα μας καθοδηγήσει σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι!
Τα e-books γίνονται μέρα με τη μέρα αγαπημένη συνήθεια! Πάνω από 650 ηλεκτρονικοί τίτλοι χαρίζουν στην ανάγνωση μια νέα διάσταση που μας συναρπάζει!
Η 13χρονη Κάρα επιστρατεύει όλα της τα διαγράμματα, τις σημειώσεις και τις παρατηρήσεις σε ένα μόνο στόχο με κωδικό όνομα Επιχείρηση ΑΓΟΡΙΑ!! Νομίζετε πως αυτό είναι κουραστικό; Τι να πει και ο Άρτι ο οποίος με κάποιον μυστήριο τρόπο ζει και ξαναζεί την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Δηλαδή ξανά και ξανά! Φρίκη!
Τέσσερις νέοι τίτλοι παιδικής λογοτεχνίας για παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών θα θέσουν τις βάσεις για μια νέα χρονιά γεμάτη… φιλαναγνωσία! Ανάμεσά τους το νέο βιβλίο Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ της Λίτσας Ψαραύτη, η οποία μόλις βραβεύτηκε με το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της! !
8 βιβλία με παραμύθια και ευχάριστες ιστορίες θα γεμίσουν εποικοδομητικά τις μέρες των παιδιών μας αλλά και τις νύχτες τους με όνειρα γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: