Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

DEMY "Η ΖΩΗ (Το Πιο Όμορφο Τραγούδι)" No1 Ξανά!

DEMY 
"Η ΖΩΗ (Το Πιο Όμορφο Τραγούδι)"
Στην κορυφή για ακόμη μία φορά!
Δείτε τις Φωτογραφίες εδώ: https://www.yousendit.com/download/WUJhQk16TSs4aU5qQThUQw
Η πιο αισιόδοξη μελωδία, το νέο hit single της Demy "Η Ζωή (Το Πιο Όμορφο Τραγούδι) ανέβηκε με την αγάπη του κοινού στο Νο1 του Νational Airplay Chart , του Media Inspector !
Η αγαπημένη όλων, Demy, κατακτά για πέμπτη συνεχόμενη φορά την κορυφή, μετά τα : "Μια Ζωγραφιά" ,"Μόνο Μπροστα" , "Fallin"και "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια" και αποδεικνύει ότι κατέχει άξια το τίτλο του μουσικού φαινόμενου!
Το νέο hit single "Η Ζωή (Το Πιο Όμορφο Τραγούδι) με την εγγυημένη σύνθεση και παραγωγή του Alex Leon και με στίχους της Romy Papadea οπτικοποιείται μέσα από την σκηνοθετική ματιά του χαρισματικού Κωνσταντίνου Ρήγου και τη στιλιστική επιμέλεια από την G-Star RAW Athens δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα που απογείωσε σε συνδυασμό με την αγάπη του κοινού , το τραγούδι!
Η νεαρή τραγουδίστρια παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο πλάι της εξαίρετης show woman, Άννα Βίσση, στο LAV @ Kentro Athinon, μας ετοιμάζει πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Η Panik Records και η Demy, γιορτάσαμε όλοι μαζί την μεγάλη επιτυχία και τηv πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική κυκλοφορία της νεαρής τραγουδίστριας, το Album "#1" στο "Τhe Mall Athens" το απόγευμα της Παρασκευής 30/11/12, στο κατάστημα της G-Star RAW Athens και με ένα φαντασμαγορικό live στο 3ο όροφο του The Mall Athens!
Από την Panik Records σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξη σας, ακόμα μια φορά!
Watch the Video Clip Here: https://www.youtube.com/watch?v=FfATuLjfsyE
www.panikrecords.gr
http://twitter.com/PanikRecords
https://www.facebook.com/panikrecords

http://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube
http://www.dailymotion.com/PanikRecords

Δεν υπάρχουν σχόλια: