Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βραβείο αναγνωστών 2012

Η ψηφοφορία ξεκίνησε! 
Δύο βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη βρίσκονται στη λίστα για το Βραβείο Αναγνωστών 2012. Μην ξεχάσετε λοιπόν να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα έως την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012! Η ψηφοφορία γίνεται μέσω sms (χρέωση απλού μηνύματος) και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο (ΒΑ κενό και ο αριθμός της επιλογής σας στο 54160).
Αν σας συγκίνησε το βιβλίο των Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη και Νίκου Κυριαζή Άννα Σικελιανού – Ο έρωτας και το όνειρο, ένας θριαμβικός ύμνος στον έρωτα και στο όνειρο, ψηφίστε το στέλνοντας με sms τον κωδικό ΒΑ (κενό) 5 στο 54160 (χρέωση απλού μηνύματος).
Αν η «δεσποσύνη» Λένα Διβάνη, που πήρε ένα μάθημα αγάπης και προσφοράς από τον αξιαγάπητο και επίμονο γάτο της, τον Ζάχο, σας έκανε να γελάτε μέχρι δακρύων αλλά και να συγκινηθείτε, τότε ψηφίστε το βιβλίο της Εγώ ο Ζάχος Ζάχαρης στέλνοντας με sms τον κωδικό ΒΑ (κενό) 6 στο 54160 (χρέωση απλού μηνύματος).
Το Βραβείο Αναγνωστών είναι ένας θεσμός ετών στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις το 2005, με το βραβείο να απονέμεται στην Ευγενία Φακίνου για το βιβλίο τηςΗ Μέθοδος της Ορλεάνης. Το Βραβείο Αναγνωστών έχουν, επίσης, κερδίσει η Ρέα Γαλανάκη (Αμίλητα, βαθιά νερά, 2006), ο Ανδρέας Μήτσου (Ο κύριος Επισκοπάκης, 2007) και η Ελένη Πριοβόλου (Όπως ήθελα να ζήσω, 2010).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό του Βραβείου Αναγνωστών μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (www.ekebi.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: