Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά στο Ανοικτό Θέατρο Νέων Μουδανιών η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ» που διοργάνωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Για ακόμα μια χρονιά «τα παιδία χόρεψαν και τραγούδησαν για τα παιδιά».
Μια εκδήλωση στην οποία ΔΕΝ συμμετέχουν επαγγελματίες μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν ΜΑΘΗΤΕΣ που… διδάσκουν ανθρωπιά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. 

Με πολλή αγάπη και μεράκι, οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση κράτησαν συντροφιά στον κόσμο που γέμισε το Ανοικτό Θέατρο πετυχαίνοντας έτσι να μαζευτεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό το οποίο παραδόθηκε στους εκπροσώπους των συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ», για τα παιδιά με καρκίνο.

Παρολες τις δυσκολίες που περνά ο κόσμος, στήριξε και φέτος με την αγάπη του αυτόν το θεσμό, στέλνοντας το μήνυμα ότι «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ»!
Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν στο τελευταίο μέρος της συναυλίας η εμφάνιση του Παπά Αναστάση Παπαθανασίου, του γνωστού ερμηνευτή παραδοσιακών τραγουδιών που με τους μουσικούς του έδωσαν ένα ξεχωριστό «χρώμα Ελλάδας» στην βραδιά. 

Ευχόμαστε ολόψυχα στους διοργανωτές και τα παιδιά, να είναι γεροί, και να συνεχίσουν να δίνουν ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ στον συνάνθρωπο.
Ραντεβού στην επόμενη Συναυλία για την Ελπίδα και τη στοργή του χρόνου!
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: