Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗ» σας προσκαλεί στην Μεγάλη Εκδήλωση του Καλοκαιριού.
Αφού κλείσαμε δέκα χρόνια Συναυλιών για την ΕΛΠΙΔΑ φέτος θα είναι η 2η χρονιά της Συναυλίας για την Ελπίδα και τη Στοργή. Τα έσοδα αυτής της Συναυλίας θα τα μοιράσουμε σε δύο «αδελφούς» Συλλόγους που έχουν κοινό στόχο, την βοήθεια στα καρκινοπαθή παιδιά, και βρίσκονται στις δύο μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών Τετάρτη 4 Ιουλίου ώρα 9:00 μμ.

Στην συναυλία θα ακουσθούν τραγούδια Ελλήνων συνθετών από προχωρημένους μαθητές και θα παρουσιασθούν χορογραφίες από Ομάδες Χορού από του ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗ».
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δύο Συλλόγων "ΕΛΠΙΔΑ" και "ΣΤΟΡΓΗ" .
Πιστεύουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το χαμόγελο της "Ελπίδας" να λάμψει στα πρόσωπα των παιδιών που πάσχουν από την επάρατη νόσο, μπορούμε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε με "Στοργή" αυτά τα παιδιά ….γιατί ο καρκίνος πολλές φορές νικιέται.
Επίσης πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις προάγουν τον τόπο μας γι' αυτό ας είμαστε όλοι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 9:00 μμ στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.
Η Συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ και με την υποστήριξη ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ.

(Εναλλακτική ημερομηνία Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9:00μμ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: