Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

12 ΧΡΟΝΙΑ «ΕΛΠΙΔΑ»

Ξεκινώντας αυτές τις γραμμές, προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά χαρές, λύπες, αγωνίες, γεγονότα μιας δωδεκαετίας, όσα χρόνια ζωής δηλαδή μετραει ο «ΘΕΣΜΟΣ» που ονομάζεται «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ».
Ξεκίνησε δειλά, αλλά με πολλή αγάπη και μεράκι από τον Ζαφείρη Φωτιάδη και μερικούς φίλους και έφτασε σε σημείο η εκδήλωση αυτή να είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Ο σκοπός της Ιερός, ανθρώπινος……
Αντιχάρισμα αγάπης και ψυχής στα παιδιά με καρκίνο!
Κάθε χρόνο, εδώ και δώδεκα χρόνια, οι μαθητές του Κέντρου ΤέχνηςΣύνθεση προετοιμάζονται για την ημέρα αυτή, και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα ΠΑΙΔΙΑ, για την ΕΛΠΙΔΑ, για την ΣΤΟΡΓΗ.
Τα παιδιά παίζουν και τραγουδούν για τα …. παιδιά, προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να πολεμήσουν τον καρκίνο, να τον νικήσουν, να μη βλάψει άλλες μικρές ψυχές.
Ο Θεσμός αυτός στο ξεκίνημα του πέρασε πολλές δυσκολίες, έχοντας να αντιμετωπίσει ακόμα και την «μικροψυχία» ορισμένων που δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΤΙ σκοπό είχε τότε η εκδήλωση αυτή.
Ευτυχώς, τα δύσκολα πέρασαν και η «ΕΛΠΙΔΑ» θέριεψε με την αγάπη  του κόσμου πολεμώντας αλύπητα τον καρκίνο!
Σε λίγες μέρες, στις 4 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, θα είμαστε ΟΛΟΙ στο ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών, για να τραγουδήσουμε μαζί με τα παιδιά για την ΕΛΠΙΔΑ και τη ΣΤΟΡΓΗ.
Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν να γίνει η συναυλία την Τετάρτη 4 Ιουλίου, η ημερομηνία θα μεταφερθεί  μια εβδομάδα αργότερα στις 11 Ιουλίου την ίδια ώρα.
Παρολες τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δεν πρέπει να λείψουμε από αυτή την εκδήλωση.
Από το υστέρημα μας θα πληρώσουμε το εισιτήριο για να δώσουμε με αυτό τον τρόπο ελπίδα και στοργή στα παιδιά, και να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο καρκίνος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ.
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο 2373024234.
Ραντεβού την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών.
Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: