Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

To Catastroika στο Floral | Πέμπτη 26 Απριλίου, 20.00

To Catastroika στο Floral | Πέμπτη 26 Απριλίου, 20.00
Στις 26 Απριλίου 2012 στις 20:00 το βράδυ θα δούμε σε πρώτη προβολή - παρέα με τους δημιουργούς του - το ντοκιμαντέρ Catastroika.
Θα ακολουθήσει συζητηση.
Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν εκατομμύρια θεατές στο Ίντερνετ και μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική, παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή, με τίτλο CATASTROIKA, στην ιστοσελίδα www.catastroika.com.
Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες της επικείμενης εκποίησης του ελληνικού δημόσιου πλούτου. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από την Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της CATASTROIKA υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη , ενώ την επιστημονική επιμέλεια έχει ο Λεωνίδας Βατικιώτης Τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ προσφέρει το συγκρότημα Active Member και ο Ερμής Γεωργιάδης, ενώ το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Infowar Productions και ο Θάνος Τσάντας.
Περισσότερες πληροφορίες στο
www.catastroika.com
Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ:
210 3800070 / fax: 210 3800071
e-mail: info@floralcafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: