Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Διέξοδος από την κρίση στην ευρωζώνη και στην Ελλάδα | Εκδήλωση - Συζήτηση: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ και ΡΕΜΠΕΚΚΑ ΧΑΡΜΣ | 27/03

«Διέξοδος από την κρίση στην ευρωζώνη και στην Ελλάδα»:
Εκδήλωση – Συζήτηση ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ και ΡΕΜΠΕΚΚΑ ΧΑΡΜΣ που διοργανώνει ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Ν. Χρυσόγελος 

Τρίτη 27 Μαρτίου, Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138), 19.00-21.30
Σας προσκαλούμε στην ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Διέξοδος από την κρίση στην ευρωζώνη και στην Ελλάδα", την Τρίτη 27 Μαρτίου, ώρα 19.00, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) με βασικούς ομιλητές τους δύο συμπροέδρους των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ και Ρεμπέκκα Χάρμς.
Στη συζήτηση που διοργανώνει ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος, θα χαιρετίσουν επίσης η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος. Συντονίζει η Βούλα Τσέτση, γενική γραμματέας της Ομάδας των Πρασίνων.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιούν στην Αθήνα ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ και η Ρεμπέκκα Χάρμς την ίδια μέρα ως προσκεκλημένοι του Νίκου Χρυσόγελου. Οι βασικοί στόχοι της επίσκεψης των δύο συμπροέδρων είναι να διερευνήσουν, σε συνεργασία με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, τρόπους για την αναζωογόνηση της Ελληνικής οικονομίας και τη στροφή της προς την βιωσιμότητα και την κοινωνική συνοχή αλλά και να στηρίξουν τους Οικολόγους Πράσινους στον κρίσιμο επερχόμενο εκλογικό αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες: 210-3709705
Το βιβλίο Τι να κάνουμε; του Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: