Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η EVA JOLY στην Αθήνα

Σας ενημερώνουμε πως η Eva Joly, ευρωβουλευτής και υποψήφια των Γάλλων Πράσινων (Europe Écologie-Les Verts) για τις προεδρικές εκλογές, θα βρίσκεται στην Αθήνα αύριο, Παρασκευή 17/2.                           
Στις 12.30 η Eva Joly θα δώσει συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον Νίκο Χρυσόγελο, ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων και τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, συν-επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων στις επερχόμενες εκλογές, στην αίθουσα του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8), για την ανάγκη επίδειξης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, ώθησης κοινωνικά δίκαιων πολιτικών για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης αλλά και την απαίτηση για αντιμετώπιση της διαφθοράς στη χώρα μας.                                 
Στις 18.00 θα συμμετάσχει σε ανοικτή συνάντηση - συζήτηση με φορείς στην αίθουσα Κωστής Παλαμάς, Δ10, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι.                           
Το μυθιστόρημα που η Eva Joly έχει γράψει σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Judith Perrignon, με τίτλο Τι είδε η Λίρα Καζάν, θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τον Απρίλιο από τις εκδόσεις Κέδρος.                              
Πρόκειται για ένα πολιτικό και οικολογικό θρίλερ με θέμα τις σκοτεινές διασυνδέσεις μεταξύ της ρωσικής ολιγαρχίας που ελέγχει την ρωσική στρατιωτική βιομηχανία, των υπηρεσιών πληροφοριών της Δύσης και των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών που απειλούν με καταστροφή το Δέλτα του Νίγηρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: