Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης "Λες;"

Παραμυθόβιοι και παραμυθόπληκτες, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα κόντρα στην αλήθεια των καιρών οι Παραμυθοκόρες θα ξανασυγκεντρωθούν στο μεγάλο τραπέζι του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ.
Και για του παραμυθιού το αληθές διαβάστε τι προηγήθηκε:
"Οι ιστορίες ξεπήδησαν στον κόσμο τη στιγμή που ο άνθρωπος γεννήθηκε και από τότε είναι ένας πιστός σύντροφος. Μέσα από τις ιστορίες, ο άνθρωπος προσπάθησε να εξηγήσει τον κόσμο του και να βάλει σε τάξη το χάος. 

Οι ιστορίες υπήρξαν πάντα παρηγοριά στους πόνους της ζωής, επιφώνημα χαράς σε στιγμές ευτυχισμένες, ένας τρόπος να εκφράσει ο άνθρωπος όνειρα και ελπίδες, να αντιμετωπίσει φόβους και να εκπληρώσει επιθυμίες. Οι ιστορίες σού λένε πού ήσουν και πού χρειάζεται να πας.
Στόχος είναι οι συναντήσεις της Λέσχης Αφήγησης να γίνονται μια φορά το μήνα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο συναντήσεις, στις 21 Δεκεμβρίου, ημερομηνία όχι τυχαία, καθώς παραδοσιακά τη νύχτα του χειμερινού ηλιοστασίου οι άνθρωποι έλεγαν παραμύθια για να ξορκίσουν το σκοτάδι και να φέρουν το φως, και στις 26 Ιανουαρίου. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έκατσαν γύρω από ένα τραπέζι, μοιράστηκαν ιστορίες και έπαιξαν αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, έγιναν μια παρέα.
Η είσοδος στη Λέσχη Αφήγησης «Λες;» είναι ελεύθερη και το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι μια ιστορία."
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: