Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Thessaloniki International Film Festival


Προβολές
Ολύμπιον
Οι πρωτάρηδες (ΗΠΑ, 2010) Σκηνοθεσία - σενάριο: Mike Mills. Έγχρωμο, 105΄.
*****
Προσεχώς στο Ολύμπιον...
Έχουμε πάπα Σκηνοθεσία: Nanni Moretti, Έγχρωμο, 102΄.
Μελαγχολία Σκηνοθεσία: Lars von Trier, Έγχρωμο, 136΄.
Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Λατινοαμερικάνικο Κινηματογράφο αίθουσα Παύλος Ζάννας, 1-7 Σεπτεμβρίου 2011
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητάς του, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, την Πρεσβεία της Αργεντινής και το Προξενείο του Ισημερινού διοργανώνουν ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στον «Σύγχρονο Λατινοαμερικάνικο Κινηματογράφο» στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του ΟΛΥΜΠΙΟΝ (πλ. Αριστοτέλους 10, τηλ. 2310-378.400) από την 1 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2011.
Το κινηματογραφικό αφιέρωμα περιλαμβάνει επτά ταινίες από την πρόσφατη παραγωγή του λατινοαμερικανικού κινηματογράφου. Πρόκειται για τις ταινίες Συγγένειες των Βλαδιμίρ Κρους και Χόρχε Περουγκορρία, Πόσο πιο μακριά ακόμα της Τάνια Ερμίδα, Παέγια με πιπεριές του Γκάλο Ουρμπίνα, Ο άλλος του Αριέλ Ρόττερ, Ο σκοτεινός θάλαμος της Μαρία Βικτόρια Μένις, Γεννημένος και μεγαλωμένος του Πάμπλο Τραπέρο και Η πρώτη νύχτα του Λουίς Αλμπέρτο Ρεστρέπο.
Ξεκίνησε η πώληση της CineΚάρταF, της κάρτας μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2011 η πώληση της κάρτας μέλους - CineΚάρταF του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Η ετήσια κάρτα μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας παρέχει τέσσερα εισιτήρια την ημέρα για τις προβολές του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τέσσερα εισιτήρια την ημέρα στις προβολές του 14ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, έκπτωση στα εισιτήρια των αιθουσών ΟΛΥΜΠΙΟΝ και ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ για τις ταινίες Α’ Προβολής και τα αφιερώματα, έκπτωση στις εκδόσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αποστολή ηλεκτρονικού newsletter κάθε εβδομάδα.
Αναλυτικά τα προνόμια και τις τιμές για το κάθε είδος CineΚάρταF μπορείτε να δείτε εδώ
Την CineΚάρταF μπορείτε να αποκτήσετε από το γραφείο της CineΚάρταF (κινηματογράφος Ολύμπιον, Πλατεία Αριστοτέλους 10), 10:00 - 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε αν θέλετε να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε την φόρμα και να παραλάβετε την CineΚάρταF από την παραπάνω διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: