Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Τρίτη 01 Νοεμβρίου, 19.00
Παρουσίαση βιβλίου To φως στο σκοτάδι της Μαρίας Κουλούρη
Οι εκδόσεις Κέδρος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Μαρίνας Κουλούρη Το φως στο σκοτάδι.
Για το βιβλίο μιλούν: Τζωρτζίνα Κακουδάκη (θεωρητικός θεάτρου-σκηνοθέτης), Εύα Μαυρογένη (δημοσιογράφος), Μαρκέλλα Φιστέ (ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια).
Ακορντεόν παίζει η Αντωνία Ντερακοπιάν.
Αποσπάσματα διαβάζει ο ηθοποιός Γιώργος Λούντζης.
Πέμπτη 03 Νοεμβρίου, 21.00
ΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ VIDEO GAMES: performance-παρουσίαση του βιβλίου του Bασίλη Αμανατίδη
Ο Βασίλης Αμανατίδης σε μια αυτοσχεδιαστική performance πάνω σε υλικό από το καινούριο του βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη.
Όπου: Εκείνος που έγραψε αυτό το βιβλίο παρουσιάζει με μία φωνή και ένα σώμα (τα δικά του) τους πολλαπλούς ρόλους και τα πρόσωπα που κατοικούν πια στο βιβλίο του. Γύρω του, ένα μεγάλο τραπέζι, φως, video, μουσική, ήχοι.
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, 22.00
Live Penny & the Swingin’ Cats Live
Με χρονομηχανή που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία και κύριο ηχόχρωμα το swing, που το ακολουθούν πιστά το jive και τo charleston, το μουσικό συγκρότημα Penny & the Swingin’ Cats παίζει, τραγουδά και χορεύει φτάνοντας ως στις μέρες μας, με διασκευές πρόσφατων κομματιών της soul-funk αλλά και με δικά τους ολόφρεσκα τραγούδια.
Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 22.00
Live Expert Medicine Live
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου οι Expert Medicine στην πρώτη τους χειμερινή εμφάνιση!
Οι Expert Medicine ηχογράφησαν τη δική τους εκδοχή στο “If I Could Build My Whole World Around You” των Marvin Gaye και Tammi Terrell, η οποία ακούγεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Cosmote και έχει βασιστεί κυρίως σε μια ιδέα του μπασίστα και βασικού τραγουδιστή της μπάντας Sillyboy, γνωστού κι από το solo project του.
Η συγκεκριμένη διασκευή, μαζί με κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ “Perfect Maniac” και κάποια χορευτικά mash-ups, αποτελούν το ανανεωμένο play list που θα παρουσιάσουν στο Floral.
Είσοδος: 7 ευρώ με ποτό
Κυριακή 6 Νοεμβρίου, 21.00
Party/Παρουσίαση the Burger Project Comic Party
Παρουσίαση της νέας συλλεκτικής κόμικ έκδοσης του άλμπουμ ‘We live in Athens’.
Dj set the Burger Project
Ένα κόμικ “βγαλμένο από τη ζωή” των μπιφτεκιών το οποίο έχει σχεδιάσει ο Πέτρος Χριστούλιας, καθώς και 5 bonus tracks (το πολυπόθητο ‘Τσιγγάνα’ με τη Ματούλα Ζαμάνη, το bed of nails σε 2 version, το Ring of Fire πειραγμένο από τον Blend Mishkin και η ‘Ρόδινη ζωή’ της Edith Piaf).
Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια
τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071

Δεν υπάρχουν σχόλια: