Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Οι συναυλίες της εβδομάδας από το Avopolis.gr!


Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι προετοιμασίες για το φετινό ένΤechno φεστιβάλ ξεκίνησαν ήδη.
Η νέα σεζόν του six d.o.g.s θα ανοίξει με το ένΤechno, που για 3η συνεχόμενη χρονιά καλεί ονόματα από την εγχώρια και παγκόσμια underground techno σκηνή και μας ζητάει και πάλι να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!
Πότε: 09 - 10.09.2011
Πού:
Six D.O.G.S. - Αθήνα Τιμή: 20/30
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο Βύρωνα, τη μοναδική συναυλία που θα φιλοξενήσει το Θέατρο Βράχων φέτος το καλοκαίρι!
Τραγούδια δικά της, αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια διασκευασμένα με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο, θα τα ακούσουμε στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές, βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.
Πότε: 07.09.2011 21.30
Πού: Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη - Αθήνα
Τιμή: 25
Nouvelle Vague + Olga Kouklaki
Μετά από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία με την sold out εμφάνιση των Nouvelle Vague στην Αθήνα τον Δεκέμβριο της χρονιάς που μας πέρασε, η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα!
Πότε: 06.09.2011 21.00
Πού: Τεχνόπολις - Αθήνα Τιμή: 25
Dub Incorporation, Fundracar
Μετά από την sold out εμφάνισή τους τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, και για όλους όσους δεν πρόλαβαν να δουν μια από τις κορυφαίες μπάντες της reggae μουσικής σκηνής, οι Dub Incorporation, επιστρέφουν στην πόλη για μία νέα εκρηκτική εμφάνιση!
Πότε: 07.09.2011 21.30
Πού: Τεχνόπολις - Αθήνα Τιμή: 25

Δεν υπάρχουν σχόλια: