Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ενημέρωση για το βιβλίο του George Thomson «ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ»

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΖΗΤΡΟΣ το έργο του George Thomson, ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ (ISBN: 978-960-463-081-3).
Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια από τον εκδοτικό μας οίκο, καθώς έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσής του στα ελληνικά κατόπιν συμφωνίας με τον μοναδικό διαχειριστή των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του George Thomson.
Τα στοιχεία της έκδοσης του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος είναι: George Thomson, Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ (ISBN: 978-960-04-0265-0)
Με επιστολή μας προς τις εκδόσεις ΖΗΤΡΟΣ τους καλέσαμε ήδη να αποσύρουν άμεσα την έκδοσή τους τόσο από το ελεύθερο εμπόριο όσο και από την πλατφόρμα του Εύδοξου (
www.eudoxus.gr), καθώς πραγματοποιήθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή των πνευματικών δικαιωμάτων του συγγραφέα και θίγει τα δικαιώματα του εκδοτικού μας οίκου.
Ευελπιστούμε το ζήτημα αυτό, που θεωρούμε δεδομένο πως προέκυψε από παρεξήγηση ή ελλιπή ενημέρωση, να λυθεί χωρίς να χρειαστεί να προβούμε σε κάποια δικαστική κίνηση.
Ευχαριστούμε πολύ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: