Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FLORAL

Δευτέρα 9 Μαΐου, 19.00
Βιβλίο/Παρουσίαση Λίγο πριν τα σύννεφα του Δημήτρη Βλαχοπάνου (Εμπειρία Εκδοτική)

Για το βιβλίο μαζί με τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι: Βάντα Κουτσοκώστα (συγγραφέας), Δημήτρης Παπαχρήστος (συγγραφέας-δημοσιογράφος), Γιώργος Σταματόπουλος (συγγραφέας-δημοσιογράφος).
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά.

Τρίτη 10 Μαΐου, 19.30
Βιβλίο/Παρουσίαση Comedo Ergo Sum - Δέκα διάλογοι για το πνεύμα του φαγητού
του Επίκουρου

Οι εκδόσεις Νοβόλι παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του γνωστού κριτικού εστιατορίων Επίκουρου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βάσω Κιντή (αναπληρώτρια καθηγήτρια φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών), Γιάννης Ευσταθιάδης (συγγραφέας), Σίσσυ Αλωνιστιώτου (διευθύντρια των περιοδικών εκδόσεων της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας).
Τετάρτη 11 Μαΐου, 21.00
Συνέντευξη Τύπου/Πάρτυ
2ο Django Fest Pre Event & Athens Swing Cats Party
Οι συντελεστές του 2oυ Athens Gypsy Jazz Festival, που θα λάβει χώρα στις 20 & 21 Μαΐου στο Κύτταρο, θα παρουσιάσουν το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ που περιλαμβάνει πάνω από 10 σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακολουθεί special swing party παρέα με τους Athens Swing Cats.
Πέμπτη 12 Μαΐου, 21.00
Dj set Fantastikoi Hxoi
Ο ρομαντισμός του νέου κύματος και ο καλειδοσκοπικός ήχος της ψυχεδελικής pop των sixties εναλλάσσονται με afro ρυθμούς και funk περάσματα.
Παρασκευή 13 Μαΐου, 21.00
Dj set Το Vouno
Νew lounge grooves, 60s pop and OSTs, j-pop, Bergen electronica, disco funk, 90s hip hop.
Σάββατο 14 Μαΐου, 22.30

Live Regra Três Live
Η μουσική των Regra Três συνδυάζει παραδοσιακούς ρυθμούς της βραζιλιάνικης μουσικής choro, samba με jazz φορμες και αυτοσχεδιασμούς.
Οι επιρροές του ρεπερτορίου τους αντλούνται από τους Vinicius de Moraes, Baden Powel, Antonio Carlos Jobim, Bocato, Pixinguinha. Rodrigo Melo (σαξόφωνο), Ericsson Lapac (κιθάρα/κρουστά), Αλέξανδρο Μυλωνά (μπάσο), Γεράσιμο Αναστασόπουλο (σαξόφωνο), Γιώργο Ράδο (τύμπανα), Ιωάννη Χατζηιωάννου (πιάνο), Mauricio Zacarias (τρομπόνι), Herman Mayr (κρουστά/κιθάρα).
Στο Floral θα βρείτε εισιτήρια για μεγάλες συναυλίες
Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια
τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071

Δεν υπάρχουν σχόλια: