Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο Νέα Σκάλα  σας προσκαλούν την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ  στην παρουσίαση του βιβλίου Νίκος Ξυλούρης της Νίτσας Λουλέ στο Χατζηγιάννειο πνευματτικό κέντρο Ρούσβελτ 59, Λάρισα.        
Την παρουσίαση θα κάνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου, Κώστας Τσιάνος μαζί με την ίδια την συγγραφέα και θ’ ακουστούν τραγούδια του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη από την Μάρω Θεοδωράκη.         
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εθνικού κέντρου Βιβλίου        
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ          
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΕΑ ΣΚΑΛΑ          
ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 9 ΛΑΡΙΣΑ  TΗΛ. 2410 530842            
ΠΙΠΙΙΤΣΑ LIVE          
Η Πιπίτσα ταξιδεύει…           
H δημοφιλέστερη ηρωίδα παιδικών βιβλίων ξεκινάει ένα μουσικό ταξίδι και σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πάρτυ το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κουμουνδούρου 17-19, καλεσμένη απ το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό!        
Μαζί της η συγγραφέας και μουσικός Μάρω Θεοδωράκη!!!         
Ελάτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε μαζί με την Πιπίτσα των εκδόσεων Διάπλαση για την ορχήστρα, το πεντάγραμμο, την αριθμητική, την αλφαβήτα , τα χρώματα, τα σχήματα, την αναδάσωση και τα αδέσποτα ζώα!!!           
Το καλωσόρισμα της Πιπίτσας θα γίνει  απ΄το ιδιωτικό σχολείο της Αρχοντίας Καθάριου Baby College  και τα σκηνικά απ την Ελένη Καλαμπαλίκη της καλλιτεχνικής ομάδας ΣΚΗΝΟΒΑΤΗΣ           
Η Μάρω Θεοδωράκη θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό  το Σάββατο απ τις 12:00 – 14:00 το μεσημέρι για να γνωρίσει τους μικρούς φίλους της Πιπίτσας και θα υπογράφει τα βιβλία της          
Βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό          
Αθαν.Διάκου 5 Λάρισα              
Τηλ. 2410 537791             
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ               
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Εθνικού κέντρου Βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: