ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.
Αγ. Δημητρίου 159Α, 546 36 Θεσσαλονίκη
Ισπανικές γεύσεις πολιτισμού ετοιμάζει η. «Cocina Espanola» στο Τελλόγλειο. Η θεατρική παράσταση με τον ομώνυμο τίτλο, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης «O Goya στο Τελλόγλειο», ξανα-ανεβαίνει στις 25 Ιανουαρίου, στις 7.30 το βράδυ.
Η σκηνοθετική και η δραματουργική επιμέλεια ανήκει στην Ελένη Βλαχοπούλου και την Κλέα Σαμαντά.
COCINA ESPANOLA
Υλικά :
? 5 ζευγάρια παπούτσια ? 6,5 κιλά manton ? 5-6 βεντάλιες ? καβουρδισμένες μελωδίες ? χρώματα καλά χτυπημένα στο multi ? για το πασπάλισμα : 1 φλιτζάνι τσαγιού λογάκια και στιχάκια λιωμένα σε bain marie
Εκτέλεση: ? Αναμειγνύουμε τα υλικά a la flamenco ? Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί της Ισπανικής παράδοσης και το αφήνουμε να δέσει για περίπου 2 μήνες.
..Μετά από αυτήν την περίοδο ωρίμανσης προκύπτει μία παράσταση που κινείται πολύ, μιλάει λίγο και μυρίζει.. Ισπανία!
Στο μαγείρεμα : Ελένη Βλαχοπούλου Νιόβη Μπένου Κλέα Σαμαντά Φλώρα Τσουκαλά
Στο γαρνίρισμα :
Κορίνα Βασιλειάδου Στο art de la table : Στέλλα Γρεκιώτη Το αφισάκι μας : Αλέξανδρος Ριζόπουλος
Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ (γενική είσοδος) και 5 ευρώ (νεανικό για άτομα μέχρι 32 ετών)
Πληροφορίες στο τηλ. 2310 247111
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου